Genopslag - Ærø Kommune søger SSH og SSA-elever til ansættelse på grundforløb 2 med efterfølgende start på hovedforløbet.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre, og har du lyst til en hverdag med spændende pleje- og omsorgsopgaver og engagerede kollegaer? Ønsker du en meningsfuld uddannelse med gode jobmuligheder? Så bliv elev ved Ærø kommune.

Ærø Kommune søger social- og sundhedshjælperelever og social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart på Grundforløb 2 til januar 2024. Hovedforløbet til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent starter til juni 2024.

Hvis du er over 25 år, bedes du kontakte SOSU-Fyn for at få lavet en realkompetencevurdering, som du skal vedlægge din ansøgning. Du skal henvende dig på Sosu-Fyn for at booke en vejledningstid på www.sosufyn.dk  eller telefonnr. 63 10 27 00 tast 1.

Din uddannelse

Uddannelsen vil være en veksling mellem skoleperioder og praktikophold. Skoleperioderne foregår på social- og sundhedsskolen i Svendborg.

Afhængigt om det er social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper uddannelsen, du søger, så vil du i løbet af uddannelsen få du kompetencer indenfor, sygepleje, kommunikation, medicin, genoptræning, velfærdsteknologi og rehabilitering, hvilket gør dig i stand til at skabe en bedre hverdag for borgeren.

Forventninger til dig: 

 • Du skal være motiveret for at være elev og uddannelsesparat
 • Du har lyst til at arbejde med pleje og omsorg til andre mennesker
 • Du er fagligt nysgerrig og reflekterende.
 • Du skal være robust, og kunne indgå i relationer med syge og sårbare mennesker.
 • Du har gode samarbejdsevner og kan indgå i professionelle relationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt og bevare overblik i kritiske situationer. 

Det kan vi tilbyde:

 • Garanteret praktikplads i hele dit uddannelsesforløb
 • Uddannet praktikvejleder, som følger dig i din praktik og støtter op og evaluere
 • Samtaler, evaluering og opfølgning under hele din uddannelse
 • Praktiske og sundhedsfaglige opgaver, der stiger i takt med din udvikling
 • Spændende uddannelsesforløb med gode karrieremuligheder efterfølgende

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Arbejdstiden er 37 timer ugen og du får løn under hele din uddannelse. Du skal påregne tid til forberedelse i både skole og praktik.

Voksenelevløn:

Hvis du er over 25 år og har været i arbejde inden for området i mindst 1 år og med mindst 24 timer i gennemsnit pr. uge, inden for de sidste 4 år, er du berettiget til voksenelevløn og kan søge om dette. Derudover medregnes ansættelse med mellem 8 og 24 timer i gennemsnit pr. uge som 50%.

Voksenlærlingeløn:

Hvis du er over 25 år beder vi jobcenteret i din kommune om at undersøge, hvorvidt du er berettiget til voksenlærlingeløn.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og årsagen til, at du søger stillingen i Ærø kommune. Senest d. 17. december 2023

Du bedes vedlægge:

 • Motiveret ansøgning
 • CV med bilag for relevante uddannelser og arbejdserfaring
 • Kompetencebevis/uddannelsesplan fra SOSU-Fyn 

Vil du vide mere

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Nicoline Lyck Bech, tlf: 23293998 eller mail: nlb@aeroekommune.dk. Du kan finde mere information om uddannelsen på www.sosufyn.dk

Får du et afslag på din ansøgning om elevstilling, er Ærø Kommune forpligtet til at registrere afslaget – herunder også dit cpr-nummer. Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for It og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i Bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9a248e40)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Ældre- og sundhedsområdet, Gilleballetofte, 5970 Ærøskøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946304

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet