Bliv Ærø Kommunes Nye Transportdirektør - Tag Styringen Af Øens Livsnerve

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du Ærø Kommunes nye transportdirektør?

Ærø Kommune søger en stærk direktør med gode ledelseskompetencer og faglig indsigt inden for færgedrift og øvrige transportområder til stillingen som transportdirektør med tiltrædelse den 1. oktober 2024 eller snarest derefter.

Der er tale om et utrolig spændende job med et stort ansvar. Du får ansvaret for Ærøs største byggeri til dato, som omfatter nybyg af to nye elektrificerede færger (E-ferry Twins), som forventes at blive bygget i aluminium. Ledelse af op mod 120 medarbejdere og ledere i højsæsonen, drift af fire færger og kontraktholder på bus- og taxakørsel.

Der er samtidig stor bevågenhed på dig som transportdirektør, hvor færgerne er Ærøs livsnerve, som er utrolig vigtigt for øens borgere, virksomheder og mange gæster. Du skal være forberedt på, at alle har en holdning til færgerne og til dig som transportdirektør.

Ærø Kommune er en lille ø-kommune med ca. 6000 indbyggere og et areal på 90 km2, beliggende i Det Sydfynske Øhav med 70 minutters færgesejlads fra Fyn, Langeland og Als. Vi er en klimavenlig ø med en smuk natur, tryghed, overskuelighed og et rigt kultur- og foreningsliv, som løbende arbejder med udvikling af et attraktivt helårssamfund og erhvervsliv.

Ærø Kommune har ansat ca. 600 medarbejdere. Vi er kendetegnede ved ikke at have særlig mange specialister, men er præget af mange generalister, som har en bred opgaveportefølje. Vi ser det som en styrke at være lille, hvor vi hurtigt kan samle de rette medarbejdere og ledere til løsning af tværgående opgaver.

Vi er ligeledes kendetegnende ved at borgere, foreninger og virksomheder nemt kan få fat medarbejdere, ledere og politikere. Døren står åben, så vi sammen med borgerne kan finde løsninger, når der opstår udfordringer eller er brug for hjælp.

Motiveres du af og kan lede og spille ind på denne dagsorden, hører vi gerne fra dig.

Se mere på nedenstående links, herunder notat om stillingen og ansættelsesprocessen, hvor du kan læse mere om aktuelle opgaver og hvad vi vil lægge vægt på.

Ansøgningsfristen udløber den 9. august 2024.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til kommunaldirektør Allan Krogh Filtenborg, mobil 20531329 eller Mercuri Urvals konsulent Jan Kjeldsmark, telefon 4073 4950.

Notat om stillingen som Transportdirektør
Ærø Kommunes værdigrundlag
Ærø Kommunens ledelsesgrundlag
Udviklingsstrategi 2022-2025
E-Ferry Twins
Uddrag af ISM Manual - Ærøfærgerne
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=37453201)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Ærøfærgerne, Vestergade, 5970 Ærøskøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6060979

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet