Ærø Kommune - Ældre- og sundhedsområdet: 3 Social- og Sundhedsassistentelever til januar 2024 i Ærø Kommune

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ønsker du en meningsfuld uddannelse med gode jobmuligheder? Har du hjertet på rette sted og kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre? Har du lyst til en hverdag med spændende pleje- og omsorgsopgaver og engagerede kollegaer? Så bliv social- og sundhedsassistent elev i Ærø Kommune.

I Ærø Kommune søger vi 3 social-og sundhedsassistentelever med start 08. januar 2024.

Som social- og sundhedsassistent er det din opgave at yde hjælp og omsorg for borgere, der er syge eller svækkede. Du vil skulle løse sygeplejeopgaver, dispensere medicin, hjælpe med personlig hygiejne og koordinere opgaver omkring borgeren. Som social- og sundhedsassistent har du et stort ansvar, og kommunikation med andre sundhedsfaglige personer fylder meget.

Uddannelsen til social – og sundhedsassistent varer ca. 2 år, 9 måneder og 3 uger. Uddannelsesforløbet afkortes hvis du er over 25 år eller har anden sundhedsfaglig uddannelse f.eks. social- og sundhedshjælper.

Uddannelsen vil være en veksling mellem skoleperioder og praktikophold. Skoleperioderne foregår på social- og sundhedsskolen i Svendborg mens praktikperioderne skifter mellem ældreplejen, psykiatrien og hospitalet. I løbet af uddannelsen får du kompetencer inden for, sygepleje, kommunikation, medicin, genoptræning, velfærdsteknologi og rehabilitering, hvilket gør dig i stand til at skabe en bedre hverdag for borgeren.

Forventninger til dig: 

 • Du skal være motiveret for at være elev og uddannelsesparat
 • Du har lyst til at arbejde med pleje og omsorg til andre mennesker
 • Du er fagligt nysgerrig og reflekterende.
 • Du skal være robust, og kunne indgå i relationer med syge og sårbare mennesker.
 • Du har gode samarbejdsevner og kan indgå i professionelle relationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt og bevare overblik i kritiske situationer. 

Det kan vi tilbyde:

 • Garanteret praktikplads i hele dit uddannelsesforløb
 • Uddannet praktikvejleder, som følger dig i din praktik og støtter op og evaluere
 • Samtaler, evaluering og opfølgning under hele din uddannelse
 • Praktiske og sundhedsfaglige opgaver, der stiger i takt med din udvikling
 • Spændende uddannelsesforløb med gode karrieremuligheder efterfølgende
 • Der arbejdes ud fra vores værdigrundlag: Sammen kan vi mere, Det åbne miljø og Mod til udvikling

Adgangskrav til uddannelsen 

Du skal have gennemført grundforløb 2 på en social- og sundhedsskole efter august 2015.

Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller har du en anden faglig baggrund, skal du henvende dig til en studievejleder på social-og sundhedsskolen Fyn i forhold til at få udarbejdet en realkompetencevurdering. Det gør du på: mail: vejledning@sosufyn.dk eller tlf. 63 10 27 79 

Realkompetencevurderingen skal du vedlægge elektronisk til din ansøgning, når du søger. Som uddannet social- og sundhedshjælper vil du som udgangspunkt få 5 måneders merit for praktikdelen og 5 uger for skoledelen. 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Arbejdstiden er 37 timer ugen og du får løn under hele din uddannelse. Du skal påregne tid til forberedelse i både skole og praktik.

Voksenelevløn:

Hvis du er over 25 år og har været i arbejde inden for området i mindst 1 år og med mindst 24 timer i gennemsnit pr. uge, inden for de sidste 4 år, er du berettiget til voksenelevløn og kan søge om dette. Derudover medregnes ansættelse med mellem 8 og 24 timer i gennemsnit pr. uge som 50%.

Voksenlærlingeløn:

Hvis du er over 25 år beder vi jobcenteret i din kommune om at undersøge, hvorvidt du er berettiget til voksenlærlingeløn.

Vil du vide mere

Du kan finde mere information om uddannelsen på www.sosufyn.dk eller kontakte uddannelseskoordinator Nicoline Lyck Bech, tlf: 23293998 eller mail: nlb@aeroekommune.dk.   

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du fortæller om dig selv og årsagen til, at du søger stillingen som social- og sundhedsassistentelev i Ærø Kommune. Du bedes vedhæfte relevante bilag (eksamensbeviser, udtalelser, anbefalinger samt et opdateret CV), senest den 12. november 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 46.

Får du et afslag på din ansøgning om elevstilling, er Ærø Kommune forpligtet til at registrere afslaget – herunder også dit cpr-nummer. Oplysningerne registreres på Praktikpladsen.dk og overføres til Datavarehuset i Styrelsen for It og Læring. Oplysningerne indsamles udelukkende til statistiske formål. De registrerede oplysninger er ikke synlige for dig eller offentligheden. Indsamlingen af disse data sker med hjemmel i §58 i Bekendtgørelse om Erhvervsuddannelser.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=307f752b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ærø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Ærø Kommune - Ældre- og sundhedsområdet, Gilleballetofte, 5970 Ærøskøbing

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=307f752b&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5908311

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet